Evropski "NACELNIK" BiH najavljuje prvo aktiviranje "SVETE ALIANSE", slanje trupa EU u BiH radi gusenja narodnog bunta kako se isti ne bi prosirio van BiH i ugrozio evropsu burzoaziju. Setimo se da je u tu SVETU ALIANSU 21. veka stupila i Srbija po vodjstvom srpske burzoazije, a radi ocuvanja vlastitih pozicija uz pomoc snaga EU, ako bi se, ne daj boze, i Srbi pobunili protiv pljackanja i obespravljivanja.
Izbori u Srbiji 2014. : Novo pregrupisavanje i udruzivanje srpskih burzuja. Neki bi da ponovo dodju na pozicije da nastave pljackanje narodne imovine i daljnje obespravljivanje naroda u oblasti rada, zdravstva, skolstva, komunalnih usluga... A drugi bi da ucvrste svoje pozicije kako bi i oni uspesno nastavili tamo gde su "oni" stali. I jedni i drugi smisljaju sarene lazi kojima ce - upravo od tog naroda - dakle od nas samih- dobiti ovlastenje da to rade po zakonima koje ce sami skrojiti, skrivajuci ih pod pojmom "reforme", "evropske vrednosti"...
A mi, uprkos dosadasnjim uzasnim iskustvima s njihovim "reformama" i "evropskim vrednostima", naivno vderujemo da ce nam te "reforme" i "evropske vrednosti" nesto poboljsati, umesto da se drzimo starih i proverenih kadrova, penzionera i njihove stranke, jer oni su ti - iako penzioneri, koji stite zivotne interese i socijalnu sigurnost celokupne populacije Srbije, bez obzira na starost, veru, naciju, ... To samo "corav ne vidi" i "gluv ne cuje".

I... Neverovatno, ali istinito! Uze Aca Vuka za druga, a mene obuze neka tuga, jer "narodni status" Vuka nam je dobro poznat, pa se s nevericom pitam: A ZASTO!? Jer, dobro je znano da je Vuk prosao put od velikog Srbina preko evro-americog fanatika do "stranog placenika" i "domaceg izdajnika". Od vodje velike partije do "vodje puta" "kombi partije" koju vladaoci Srbijom moraju primiti u koaliciju. Verovatno "po naredjenju". Da li je ovo najava sudbine Ace i njegove partije, ili se to desava po onoj narodnoj: Svaka ptica svome jatu leti.(!?) Jer, i Aca je do sada presao put od VELIKOG SRBINA do velikog internacionaliste, od EVRO-MRSCA do EVRO FANATIKA, postao vodja VELIKE PARTIJE. A dokle ce stici? .... Jer ko s Vukom tikve sadi ...!?
Vreme ce pokazati.